PALVELUT

Palveluihimme kuuluvat huolto- ja varaosapalvelun lisäksi käyttökoulutus- ja koeajopalvelu.

Haluaisitko keskustella laitteen soveltuvuudesta tarpeisiisi tai koeajaa laitetta ennen hankintapäätöstä? Tunnemme edustamiemme laitteiden toimintaprosessit eri toimintaympäristöissä ja autamme asiakastamme löytämään parhaan ratkaisun. Tarjoamme maahantuomillemme korkealaatuisille laitteille koeajomahdollisuuden. Koeajo mahdollistaa myös realistisen urakkalaskelman laatimisen ennen hankintapäätöstä.

Myynti- ja vuokratilanteissa tarjoamme aina asiakkaillemme perusteellisen ja asiantuntevan käyttökoulutuksen. Täten varmistetaan, että konetta käytetään oikealla tavalla ja turvallisesti. Näin asiakkaamme pääsevät nopeammin sinuiksi koneen kanssa ja saavat siitä myös parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Käyttökoulutuksessa käydään läpi huolellisesti koneen perustoiminnot, turvallisuusasioita ja kiinnitetään huomiota kuinka toimia mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Tarjoamme edustamillemme merkeille kattavan varaosa- ja huoltopalvelun, joka sisältää jokapäiväisen puhelintuen. Huolto- ja varaosapalvelumme vahvuutena on käytännönläheinen tuotetuntemus. Pystymmekin selvittämään yli 90 % vikatilanteista jo puhelinkeskustelun yhteydessä. Tämä takaa tuotteillemme parhaan käyttöasteen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Harri Sorvoja
P. 0400 642 147
harri.sorvoja@hstekniikka.com

> TUTUSTU PALVELUIHIMME


Muu tarjontamme