Flexus pyöröpaalaimet
Flexus pyöröpaalaimet
Flexus pyöröpaalaimet ovat järeärakenteisia pyöröpaaleja tuotavia linjastoja, jotka ovat käyttökohteiltaan suunniteltu erilaisten jätejakeiden paalaamiseen.
Alustatyyppi:
Kiinteä
Käsiteltävät materiaalit:
Muovi • Jäte

Tekniset tiedot

Voimansiirto uskomattoman alhainen energian tarve (80A / 40 kW koko linjasto) mahdollistaa laitteiston monipuolisen käytön myös liikkuvan yksikkönä, sillä tämän tasoiset sulakkeet löytyvät useista terminaaleista. Anturoitu ja painerajattu käyttöjärjestelmä suojelee laitteistoa vikatilanteissa ja ilmoittaa käyttäjälleen ongelmasta.

Kaksiosainen syöttokuljetin annostelee materiaalin paalaimeen tasaisena virtana, toimien automatisoidusti koko linjaston kanssa. Valmiit paalit siirtyvät paalikuljettimelle, josta ne poimitaan apukoneella varastokasoihin.

Saatavana kiinteänä asennuksena taikka koukkulava-alustalla. Koukkulava-alustainen malli kulkee yhdellä yhdistelmäkuormalla.

 

Esitteet
Videot

Ominaisuudet

Soveltuu erinomaisesti mm. seuraaville materiaaleille:
Yhdyskuntajäte (700 – 900 kg / paali)
Kierrätyspolttoaineet (500 – 700 kg / paali)
Autonrenkaat (100 – 120 auton rengasta per paali)
Hakkeet

Paalausprosessi:

Syöttö: Materiaali syötetään syöttökuljettimeen joka annostelee paalattavan materiaalin paalauskammioon.

Paalaus: Paalaus suoritetaan vahvalla metallitelalla joka puristaa materiaalin pyöräpaaliksi halutulla voimalla

Verkotus: Tavoitellun tiiviyden saavuttamisen jälkeen paalain yksikkö syöttää paalin ympärille verkon joka toimii sidoksena ja paalin perus rakenteena.

Käärintä: Verkotuksen jälkeen paali siirtyy käärintään jossa paali kääritään määrätyin kerrosluvuin muovikalvoon.

Varastointi: Käärinnästä paali siirtyy valmiiden paalien kuljettimelle. Tämä kaikki tapahtuu täysin automatisoidusti.

Flexus pyöröpaalain

Järeärakenteinen laite, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun erilaisten jätejakeiden paalaamiseen. Pyöröpaalain on suunniteltu erityisesti käsittelemään erilaisia materiaaleja, kuten muovijätettä, kartonkia, paperia ja tekstiilejä, ja muuttamaan ne tiiviiksi ja helposti käsiteltäviksi paaleiksi.

Flexuksen tehokkuus perustuu sen vahvaan ja kestävään rakenteeseen, joka mahdollistaa suurten jätemäärien nopean ja tehokkaan käsittelyn. Sen järeä rakenne ja laadukkaat komponentit tekevät siitä luotettavan ja pitkäikäisen ratkaisun ammattikäyttöön.

Pyöröpaalaimen käyttökohteita ovat muun muassa jäteasemat, kierrätyslaitokset, logistiikkakeskukset ja teollisuuslaitokset. Se soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa tarvitaan jatkuvaa ja tehokasta jätehuoltoa sekä tilankäytön optimointia.

Flexus-pyöröpaalaimen etuja ovat sen helppo käyttö ja huollettavuus, mikä tekee siitä kätevän vaihtoehdon ammattilaisille eri teollisuudenaloilla. Lisäksi sen kompakti rakenne säästää tilaa ja helpottaa laitteen integroimista olemassa oleviin jätehuoltojärjestelmiin.

Kaiken kaikkiaan Flexus-pyöröpaalain tarjoaa luotettavan ja tehokkaan ratkaisun erilaisten jätejakeiden paalaamiseen. Sen järeä rakenne, monipuoliset käyttökohteet ja helppokäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan yrityksille, jotka haluavat optimoida jätehuoltoprosessinsa ja parantaa kokonaistuottavuuttaan.

Katso video

Katso myös Neuenhauser rumpuseula

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti tai soita. Annamme mielellämme lisätietoa ja kerromme kuinka voisimme tehostaa liiketoimitaanne ja auttaa yritystänne menestymään.
hs_tekniikka_harri_sorvoja
Harri Sorvoja
+358 400 642 147
harri.sorvoja@hstekniikka.com