Magneettierotin
Magnapower päälyerotinmagneetti
Magnapower päälyerotinmagneetti takaa hyvän magneettisen metallin poistokyvyn eri materiaalihihnoilta.
Alustatyyppi:
Kiinteä
Käsiteltävät materiaalit:
Metalli

Tekniset tiedot

  • Paino 0,9-1.3 t (+ teline)
  • Teleskooppijaloilla oleva C-profiilin runko
Esitteet
Videot

Ominaisuudet

Englantilaisen Magnapowerin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta suorituskyvystä ja luotettavuudesta. Rosterirunkoinen Neodym-magneetti takaa hyvän magneettisen metallin poistokyvyn eri materiaalihihnoilta.

Magnapower magneettierotin

Tehokas ratkaisu metallien erottamiseen

Magnapower päälymagneettierotin on huippuluokan laite, suunniteltu erityisesti metallien erotukseen kierrätysprosesseissa ja jätehuollossa. Tämä innovatiivinen erotin tarjoaa luotettavan ja tehokkaan tavan poistaa metallijakeet prosessista, mikä parantaa kierrätysmateriaalin laatua ja lisää tuotannon tehokkuutta.

Magneettierottimen toimintaperiaate perustuu vahvojen magneettikenttien käyttöön metallien erottamiseksi muista materiaaleista. Sen tarkka suunnittelu ja korkealaatuiset materiaalit takaavat luotettavan suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Laite on suunniteltu helppoon asennukseen ja ylläpitoon, mikä minimoi seisokkiajat ja parantaa tuotantolinjan tehokkuutta.

Magneettierottimen merkittävät edut

Tehokas Metallien Erotus: Vahva magneettikenttä varmistaa tehokkaan metallien erottamisen muista materiaaleista, kuten puusta, muovista ja lasista.

Korkea Suorituskyky: Laadukkaat komponentit ja tarkka suunnittelu takaavat jatkuvan ja luotettavan toiminnan vaativissakin olosuhteissa.

Helppo Asennus ja Ylläpito: Käyttövalmis asennus ja helppo ylläpito vähentävät seisokkiaikoja ja optimoivat tuotantoprosessin suorituskyvyn.

Monipuolinen Soveltuvuus: Soveltuu monenlaisiin kierrätysprosesseihin ja jätehuollon sovelluksiin, mikä tekee siitä monipuolisen ja hyödyllisen investoinnin.

Ympäristöystävällinen Ratkaisu: Edistää kierrätystä ja vähentää metallijätteen määrää, mikä puolestaan ​​vähentää ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää kehitystä.

Magnapower Päälymagneettierotin on luotettava ja tehokas ratkaisu metallien erotukseen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat parantaa kierrätysprosessien tehokkuutta ja ympäristösuoritustaan. Osta tai vuokraa, lue vuokrauspalvelusta.

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti tai soita. Annamme mielellämme lisätietoa ja kerromme kuinka voisimme tehostaa liiketoimitaanne ja auttaa yritystänne menestymään.
hs_tekniikka_harri_sorvoja
Harri Sorvoja
+358 400 642 147
harri.sorvoja@hstekniikka.com
Magnapower pyörrevirtaerotin
Magnapower Pyörrevirtaerotin
Myytävä kone • Vuokrakone
Alusta:
Kiinteä
Soveltuvat materiaalit:
Metalli
hs_winal_vesierotin
HS Winal 1000
Vuokrakone
Alusta:
Tela • Liikuteltava
Soveltuvat materiaalit:
Hiekka • Jäte