HS Winal 1000
HS Winal 1000 vesierotin
Alustatyyppi:
Tela • Liikuteltava
Käsiteltävät materiaalit:
Hiekka • Jäte

Tekniset tiedot

  • Tela-alustainen
  • Oma voimayksikkö
  • Säädettävyys eri materiaaleille
Esitteet
Videot

Ominaisuudet

Winal 1000 on HS Tekniikan rakentama tela-alustainen vesierotinallas haasteellisimpiin lajittelutehtäviin, joissa materiaalien ominaispainot ovat lähellä toisiaan. Laite erottelee materiaaleja niiden uppoamisnopeuden mukaan.

Vesierotin HS Winal 1000

HS Tekniikka on suunnitellut ja rakentantu Winal 1000 -vesierottimen, joka on suunniteltu erityisesti haastaviin lajittelutehtäviin, joissa materiaalien ominaispainot ovat lähellä toisiaan. Tämä tela-alustainen vesierotinallas tarjoaa tehokkaan ja tarkan tavan erottaa materiaaleja niiden uppoamisnopeuden perusteella, mahdollistaen luotettavan ja korkealaatuisen lajittelun.

Laite on suunniteltu kattamaan laaja valikoima lajittelutehtäviä, erityisesti tilanteita, joissa materiaalien erotteleminen perinteisin menetelmin olisi haasteellista tai mahdotonta. Sen innovatiivinen tekniikka perustuu materiaalien uppoamisnopeuteen, mikä mahdollistaa tarkemman ja luotettavamman lajittelun verrattuna perinteisiin menetelmiin.

Yksi Winal 1000 -vesierottimen keskeisistä eduista on sen kyky käsitellä materiaaleja, joiden ominaispainot ovat hyvin lähellä toisiaan. Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun tilanteisiin, joissa perinteiset lajittelumenetelmät saattaisivat epäonnistua. Lisäksi sen tela-alustainen rakenne tarjoaa vakauden ja luotettavuuden, mikä mahdollistaa laitteelle tehokkaan toiminnan vaihtelevissa olosuhteissa.

Winal 1000 -vesierottimen käyttöönotto tarjoaa monia etuja niin ympäristön kuin taloudenkin kannalta. Sen tarkka ja tehokas lajitteluprosessi mahdollistaa materiaalien hyödyntämisen optimaalisesti ja vähentää jätteen määrää ja ympäristövaikutuksia. Lisäksi sen korkea tuottavuus ja luotettavuus tehostavat lajitteluprosessia ja parantavat kokonaistuottavuutta.

Yhteenvetona HS Tekniikan Winal 1000 -vesierotin on huippuluokan lajitteluratkaisu haastaviin lajittelutehtäviin. Sen innovatiivinen tekniikka ja luotettava suorituskyky tekevät siitä välttämättömän työkalun teollisuudelle ja jätehuollolle, jotka pyrkivät optimoimaan lajitteluprosessejaan ja parantamaan ympäristösuoritustaan.

Katso myös Westeria tuuliseula

Katso koneemme myös konetori.comista

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti tai soita. Annamme mielellämme lisätietoa ja kerromme kuinka voisimme tehostaa liiketoimitaanne ja auttaa yritystänne menestymään.
hs_tekniikka_harri_sorvoja
Harri Sorvoja
+358 400 642 147
harri.sorvoja@hstekniikka.com
Magnapower pyörrevirtaerotin
Magnapower Pyörrevirtaerotin
Myytävä kone • Vuokrakone
Alusta:
Kiinteä
Soveltuvat materiaalit:
Metalli
Magneettierotin
Magnapower päälyerotinmagneetti
Myytävä kone • Vuokrakone
Alusta:
Kiinteä
Soveltuvat materiaalit:
Metalli