IQR FH 1800 puumurskain
IQR 1800
Puoliperä-alustainen IQR 1800 edustaa kierrätyspuun murskaamisen kärkeä. Murskaimen raudansieto on omaa luokkaansa. FlexHammer heilurivasarat ja hylkyluukku epäpuhtauksille tekevät laiteesta lyömättömän kierrätyspuusovelluksille ja REF-polttoaineen valmistuksessa. Mallisarjat jakautuvat kahteen koko luokkaan jotka ovat 1500 sekä 1800 sarja (roottorin leveydet). Näitä malleja saatavilla tela- tai pyöräalustalla.
Alustatyyppi:
Pyörä • Liikuteltava
Käsiteltävät materiaalit:
Puu • Rakennusjäte

Tekniset tiedot

Malli / Alusta 1800 Pyörä
Paino 47.5 t
Roottorin leveys 1800 mm
Roottori paino 5 t
Roottori halk. 1200 mm
Vasara paino 11 kg
Moottori CAT C 27
Moottori tehot 875-1200 hp
Kuljetin leveys 1200 mm
Nostokorkeus kulj. 4500 mm

Malli / Alusta 1800 Tela
Paino 52.5 t
Roottorin leveys 1800 mm
Roottori paino 5 t
Roottori halk. 1200 mm
Vasara paino 11 kg
Moottori CAT C 27
Moottori tehot 875-1200 hp
Kuljetin leveys 1600 mm
Nostokorkeus kulj. 3600 mm

Esitteet
Videot

Ominaisuudet

Puoliperä-alustainen IQR 1800 edustaa kierrätyspuun murskaamisen kärkeä. Murskaimen raudansieto on omaa luokkaansa hylkyluukun, heilurivasaroitten ansiosta. Murskaimen tuotantoteho on todella vakuuttava ja lopputuote laadukasta.

Tehokas puumurskain

IQR 1800 puumurskain on vasaramurskain, joka on suunniteltu erityisesti puun ja jätepuun tehokkaaseen murskaamiseen. Sen kestävä rakenne ja erinomainen raudansietokyky tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun vaativiin murskaustehtäviin.

Ominaisuudet ja edut

Tehokas murskausteho: Murskaimen tehokas moottori ja tarkkaan suunnitellut vasarat takaavat tehokkaan ja nopean murskausprosessin, olipa kyseessä sitten puunmurskaus tai jätepuun käsittely.

Kestävä rakenne: Laite on valmistettu kestävistä materiaaleista, mikä takaa sen pitkän käyttöiän ja luotettavuuden vaativissakin olosuhteissa. Sen kestävä rakenne kestää myös suurempia ja kovempia materiaaleja ilman vaurioita.

Raudansietokyky: Puumurskain IQR 1800:n erinomainen raudansietokyky mahdollistaa rautapitoisten materiaalien, kuten rakennusjätteen, käsittelyn ilman häiriöitä tai laitteen vaurioitumista.

Monipuoliset sovellusmahdollisuudet: Laite soveltuu erinomaisesti erilaisiin sovelluksiin, mukaan lukien puunmurskaus puunjalostusteollisuudessa, jätepuun murskaus kierrätyslaitoksilla ja rakennusjätteen käsittely.

Helppo huollettavuus: IQR 1800 on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja huollettavaksi, mikä vähentää käyttökatkoja ja lisää laitteen kokonaistehokkuutta.

Yhteenvetona IQR 1800 puumurskain tarjoaa tehokkaan ja luotettavan ratkaisun puun ja jätepuun murskaamiseen. Sen kestävä rakenne, erinomainen raudansietokyky ja tehokkuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan teollisuuden ja kierrätysalan ammattilaisille, jotka vaativat luotettavaa ja suorituskykyistä murskausratkaisua. Katso video

Katso IQR vasaramurskaimet

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti tai soita. Annamme mielellämme lisätietoa ja kerromme kuinka voisimme tehostaa liiketoimitaanne ja auttaa yritystänne menestymään.
hs_tekniikka_harri_sorvoja
Harri Sorvoja
+358 400 642 147
harri.sorvoja@hstekniikka.com
Leukamurskain, Keestract B3
Keestrack B3
Myytävä kone • Vuokrakone
Alusta:
Tela
Soveltuvat materiaalit:
Kiviaines • Betoni • Rakennusjäte • PIMA
Keestrack R3
Keestrack R3
Myytävä kone
Alusta:
Tela
Soveltuvat materiaalit:
Sora • Kiviaines • Betoni • Rakennusjäte
Yhdistelmämurskain, Keestrack K6
Komplet Krokodile
Myytävä kone • Vuokrakone
Alusta:
Tela • Liikuteltava
Soveltuvat materiaalit:
Betoni • Puu • Jäte